Voet- en nagelversiering:

Nagellak: 

Stap 1: zorg dat je nagelplaat schoon en glad is. Verwijder eventuele oude nagellak resten en veil de nagel als het nodig is.

Stap 2: breng eerst een basecoat aan op de nagel. Zo voorkom je witte vlekjes op de nagelplaat.

Stap 3: breng voor een optimale dekking 2 lagen nagellak aan.

Stap 4: voor goed resultaat kunt u ook nog een top coat aanbrengen.

Stap 5: laat de nagellak goed drogen.

 

Gel nagellak

Stap 1: Vijl de nagels in de gewenste vorm en lengte.

Stap 2: Duw de nagelriemen voorzichtig naar achter.

Stap 3: Ontvet de nagels met bijvoorbeeld cleaner.

Stap 4: Breng een laagje primer aan, even laten drogen, hoeft niet onder de lamp.

Stap 5: Breng de  (nummer 1) aan (om verkleuring van de eigen nagels te voorkomen).

Stap 6:Laat de base coat 60 seconden uitharden onder de uv-lamp./Led-lamp

Stap 7: Breng vervolgens de gewenste kleur gel nagellak aan.

Stap 8: Laat de gel 4 minuten uitharden onder de uv-lamp.

Stap 9: Wilt u een donkere/fellere kleur breng dan nogmaals een laagje kleur gel lak aan.

Stap 10: Laat de gel lak weer drogen onder de lamp.

Stap 11: Breng voor extra glans en bescherming een top coat (nummer 1) gel nagellak aan.

Stap 12: Laat deze 1 minuut uitharden onder de uv-lamp.

Stap 13: Veeg vervolgens eenmaal met een stofvrij doekje met cleaner de kleeflaag van de nagel.

Stap 14: Breng eventueel nagelolie aan voor de verzorging van je nagelriemen.

 

Acrylnagels

Stap 1: Het is belangrijk dat alles hygiënisch gebeurd. Was daarom eerst goed je handen en gebruik vervolgens een desinfectans. Dit is om de handen bacterie en vetvrij te maken. Wacht heel even tot je handen goed zijn opgedroogd.

Stap 2: Zorg er voor dat je een bokkenpoot bij de hand hebt. Deze is om de nagelriem iets terug te duwen. Duw met de bokkenpoot de nagelriem iets terug en haal de huid die achter blijft op de nagel heel voorzichtig met een mesje weg. Pas op dat je hier niet mee uitschiet.

Stap 3: Vervolgens moet je de nagels kort knippen en deze vijlen net zo lang tot ze mooi rond zijn. Om te zien of je nagels kort genoeg zijn geknipt de volgende tip, als je de tip er over heen legt mag er niks meer te zien zijn van je eigen nagel. Is dit wel het geval dan moet je je nagels nog iets korter knippen.

Stap 4: Nu moet je de nagels bot gaan vijlen. Dit houdt in dat je snel een vijl over je nagel heen moet halen. Dit zorgt voor meer grip van de tip op de nagel. Haal even een zacht doekje over de nagel om het vijlstof weg te halen.

Stap 5: Het volgende dat je gaat doen is de tips passen en ze op volgorde leggen. Hier bij is het belangrijk dat elke tip goed past en niet te klein of te groot is. Bij het kopen van tips moet je goed opletten op welk soort tips je koopt. Je hebt ze namelijk in allemaal verschillende kleuren maten en vormen. Kijk dus goed welke je wilt hebben.

Stap 6: Doe wat hydrate op je nagel. Hydrate zorgt er voor dat de nagel droog en ontvet wordt. Het is hier bij heel normaal dat de nagel even wit uitslaat. Vervolgens plak je de tip op de nagel vast. Plak deze recht en druk ze een beetje aan tot ze goed vast zitten.

Stap 7: Vijl nu het randje van de tip. Wel moet je dit heel voorzichtig doen anders heb je kans dat de tip weer los laat. Haal vervolgens weer het vijlstof weg met een zacht doekje.

Stap 8:Pak een tip knipper en knip de tip op een goede lengte.

Stap 9: Zorg er voor dat je van te voren de acrylpoeder en liquid klaar heb staan. Deze doe je vervolgens op de nagels zodat de acryl beter hecht op de nagel en de tip.

Stap 10:  Als je alle nagels in acryl hebt gezet wacht je ongeveer 10 a 15 minuten en dan ga je weer vijlen. Doe dit voorzichtig. Als laatste doe je iets cuticle olie op de nagelriem en wrijf je dit er goed in. Dit zorgt er voor dat je acryl nog harder wordt maar ook dat het enorm mooi gaat glanzen. 

 

Nagelstickers aanbrengen:

Stap 1: Maak je nagels schoon en vrij van oude nagellak. Lak je nagels eerst met een beschermde base coat. Dit kan ook een laagje blanke lak zijn of een laagje topcoat. Dit zorgt ervoor dat je nagellak en nagelstickers langer blijven zitten. Lak je nagels vervolgens 1 of 2 laagjes in een kleur naar keuze. Laat dit goed drogen.

Stap 2: Plak de sticker op je nagel. Druk hem nu zachtjes aan. Zodat hij goed vast plakt op je nagel.

Stap 3: Lak je nagels nu af met een topcoat. Zo blijven de nagelsticker langer en mooier zitten.